Magunkról

Kik vagyunk? Lehetne itt egy szép nagy szappanbuborékot fújni arról, hogy mit takar a GroupDynamics. Írhatnánk a filozófiánkról, választhatnánk magunknak jól csengő idézeteket is, ami jól mutatna a profin beállított, enyhén mesterkélt, öltönyös/kosztümös fotóink mellett.

De a GroupDynamics nem ez.

A GD – ahogy mi hívjuk – egy csapat tanácsadó és tréner, akiket a barátság mellett az a szándék köt össze, hogy újat, mást adjanak mindazoknak, akik unják a tréningpiac gyorsbüféit, a konzerv tréningek és konyhakész megoldások egyhangú ízvilágát.

Mi nem azért lettünk trénerek, hogy futószalagon gyártsuk a tréningeket, hanem azért, hogy adhassunk. Embereknek mutassunk utat abban, hogy tudják még jobban csinálni azt, amit csinálnak. Olyan vezetőket képezzünk, akik mellett öröm a munka. Csapatokat kovácsoljunk egybe – megajándékozva őket az összetartozás örömével –, és vállalatokat segítsünk felismerni saját belső gátjaikat, amelyekkel önmaguk állják útját saját fejlődésüknek. Nekünk ez az öröm, ez az alkotás.

Persze, mi is tudjuk mindazt, amit a tréning-nagyüzemek, témakörökben, módszertanban egyaránt, de talán tudunk még ennél többet is: odafigyelni ügyfelünkre, és megismerve problémáit, azt nyújtani, amire az ő szervezetének valóban szüksége van.

Ha Ön, kedves Olvasó, tényleg akarja tudni, kik is vagyunk, olvasson bele Blogunkba: az többet mond bármilyen agyonfogalmazott bemutatkozó szövegnél; beszélgessen velünk a Purparlén, hogy megismerje látásmódunkat; vagy vegye fel velünk a Kapcsolatot, hogy személyesen beszélgessünk, és eldönthesse, szimpatikusak vagyunk-e Önnek.

Mi szívesen megismernénk Önt.

Ha kíváncsi saját magunkkal szemben támasztott elvárásainkra, itt olvashatja: Minőségpolitika (pdf).

GroupDynamics Pharma leancenter.hu – a lean szakma központja Intézmény-akkreditációs lajstromszám: AL-1896