fbpx

A mi csapatunk

Argalász Attila
Tanácsadó, tréner, szakpszichológus, coach, terapeuta, WÉK facilitátor és TeamConcept facilitátor

2005 óta dolgozik tanácsadó-trénerként, coachként, terapeutaként. Érdeklődésének és szakmai tapasztalatának fókuszában – az alkalmazott pszichológiához kapcsolódóan – az egyénhez és a csoportműködéshez kapcsolódó kompetenciák fejlesztése áll: önismeret, kommunikáció, stressz- és konfliktuskezelés, rugalmasság fejlesztése, reziliencia, együttműködés, változások humán aspektusai. A csoportdinamikai jellegzetességek és minták kiváló ismerője – ezen ismereteit együttműködést támogató képzéseken és projekteken, csoportfacilitálást bemutató tréningeken kamatoztatja.
Az önfejlesztés nála alapbeállítás: évek óta az Áttűnések Improvizáció Színház oszlopos tagja.

Ismerd meg mélyebben →

Argalász Attila

Bodor Géza
színész, co-trainer

2011 óta támogatja ACT módszertannal megvalósuló képzéseinket. Színházi, filmes, szinkronos elfoglaltságai mellett örömmel vállal részt a résztvevői élmény fokozásában és ad fejlesztő visszajelzéseket a résztvevők számára. Szabadidejében trénerképzésben fejlődik.

Bodor Géza

Hegedüs Miklós
színész, co-trainer

2009 óta támogatja ACT módszertannal megvalósuló képzéseinket. Színházi, filmes, szinkronos elfoglaltságai mellett örömmel vállal részt a résztvevői élmény fokozásában. Megfertőzte őt is az önfejlesztés, coach képzésen szélesíti készségei tárházát.

Hegedűs Miklós

Horváth Ágnes
Irodavezető, a GroupDynamics felnőttképzési szakértő munkatársa

A képzési projektek szervezésének és adminisztrációjának gyakorlott szakembere, a felnőttképzési eljárások és dokumentáció szakértője.

Horváth Ágnes

Ladányi Zsuzsanna
Vezető tanácsadó, coach, Action Learning és TeamConcept facilitátor, a GroupDynamics ügyvezetője és szakmai vezetője

2002 óta dolgozik trénerként, tanácsadóként, coachként a kompetencia- és vezetőfejlesztés területén. Kimondottan kedveli a szemléletformáló és kultúraváltó projekteket, a változások igazi katalizátora. Hisz a csapatmunkában, az együttműködésben, a vezető támogató szerepében a változások előre mozdításában. Újító gondolatai a képzési programok koncepciójának megalkotásában, a fejlesztési projektek módszertani megközelítésében is visszatükröződnek: számos új program, tanulást támogató eljárás ötletgazdája. Főbb szakterületek, ahol otthonosan mozog: vezetői készségfejlesztés, személyes és szervezeti hatékonyság, együttműködés fejlesztése, értékesítési és ügyfélkapcsolati kompetenciafejlesztés.

Ladányi Zsuzsanna

Mismás Éva
Ügyfélmenedzser, coach, a GroupDynamics képzési vezetője

1998 óta dolgozik a felnőttképzés területén. Az ügyfelekkel való kapcsolattartás és képzési, tanácsadási projektek vezetése mellett tanácsadóként és coachként támogat szervezetfejlesztési és kompetenciafejlesztési programokat.

Ismerd meg mélyebben →

Mismás Éva

Nyitrai Kata
Tanácsadó, tréner, coach, pszichológus, család- és párterapeuta, WÉK és TeamConcept facilitátor, kommunikációs szakértő

2004 óta dolgozik tanácsadóként, trénerként, coachként, újságírói tapasztalat birtokában kommunikációs szakértőként. Beleszeretett a pszichológiába és immár végzett pszichológusként, család- és párterapeutaként is tevékenykedik. Évekig dolgozott felsővezetőként a média világában… Igazán sokoldalú ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkezik. Főbb szakterületek, ahol otthonosan mozog: vezetői készségfejlesztés, kommunikációs kompetenciafejlesztés széles területe – a média/prezentációstechnikai tréningeken át az asszertív, hatékony, pozitív kommunikációs tréningekig. Szívesen vállal pszichológia jártasságot igénylő önismereti, stressz és konfliktuskezelési, érzelmi intelligencia tréningeket.

Nyitrai Kata

Pintér Kata
Tanácsadó, tréner, team coach, szervezetfejlesztő, Action Learning és TeamConcept facilitátor

2006 óta dolgozik trénerként és szervezetfejlesztőként, több éve vezet egyéni és csoportos coaching folyamatokat. A fejlesztés számára egyéni és szervezeti szinten egyaránt zajlik. Külső szemlélőként segíti kérdésekkel és a résztvevők erőforrásainak bevonásával a csapatokat, csoportokat. Lehet ez készségfejlesztés, együttműködésfejlesztés, egyéni elakadások szervezeti helyzetekben, célja, hogy a csoportos módszertanokban rejlő lehetőségekkel támogassa az önismeretet, tudatosságot, felelősségvállalást a hatékonyabb működést. Szeret csoportokkal dolgozni, és szereti a csoportban rejlő dinamikát. Ha ehhez tanulásmódszertani elemek illenek jobban vagy éppen élményalapú tanulás, akkor azt veszi elő, ha coaching eszközök passzolnak jobban a témához vagy a csoporthoz, akkor azt. Szereti a módszertani és eszközbeli sokszínűséget is. Nála a játéknak komoly tétje és üzenete van.

Ismerd meg mélyebben →

Pintér Kata

Rubóczki Sándor
Tanácsadó, tréner, WÉK és TeamConcept facilitátor

Több tízéves gyakorlattal rendelkező tréner-tanácsadó. Több ezer tréningóra és több tízezer résztvevő számára lehet ismerős a neve. Akik találkoztak már vele tréninghelyzetben, szinte csak superlativusokban beszélnek róla. Széleskörű ismeretekkel és tapasztalattal bír vezetői és kompetenciafejlesztő programok megvalósítása terén. Gyakorlatorientált gondolkodásmódja, közvetlen kommunikációs stílusa és megalapozott csoportdinamikai ismeretei teszik kiemelkedően hiteles trénerré.

Ismerd meg mélyebben →

Rubóczki Sándor

Szirmai Melinda
színész, co-trainer

2022 óta támogatja ACT módszertannal megvalósuló képzéseinket. Színházi, filmes, szinkronos elfoglaltságai mellett örömmel vállal részt a résztvevői élmény fokozásában és ad fejlesztő visszajelzéseket a résztvevők számára. A női erőt ő képviseli színészi csapatunkban.

Szirmai Melinda

Várnai Péter
Coach, filmes, IT tanácsadó

A GroupDynamic social valamint egyéb média tartalmaink technikai megteremtője és kivitelezője. Korai filmes karrierje során kezdte el érdekelni a csapatmunka és az egyén fejlődése. Ez hamar egy új szenvedéllyé nőtte ki magát így ma már másfél évtizednyi filmes és technikai tapasztalatát legszívesebben csak szemlélet és közösségformáló projektekbe fekteti.

Várnai Péter

Gutman Ágnes
kiemelt szakmai partnerünk: Hefta Tanácsadó Kft.

Legyen szó bármilyen tárgyalási helyzetről, mi a legjobbat ajánljuk: helyzetfüggő tárgyalások.

Gutman Ágnes

dr. Hadrik Hajnalka
vezetésfejlesztési szakértő, tréner, coach

Magyar és nemzetközi üzleti területen szerzett tanácsadói és többéves HR-vezetői tapasztalat birtokában szakmai fókuszában a vezetők állnak. Célja, hogy megtanítsa a vezetőket arra, hogy tudjanak és szeressenek vezetni, hogy egy reális önismereten alapuló stabil értékrend mentén folyamatosan fejlődjenek és fejlesszenek, változzanak és változtassanak, hogy példák és motivátorok legyenek a csapatuk számára.

dr. Hadrik Hajnalka

Hont-Gáspár Anita
tréner, tanácsadó szakpszichológus, művészetterapeuta

Tréneri működését a rugalmasság, nyitottság, határozottság, proaktivitás jellemzi. Szereti, ha a csoport résztvevői hasznos, kézzelfogható és beépíthető technikákat, módszereket, felismeréseket visznek magukkal a tréningekről. Főbb szakterületek, ahol otthonosan mozog: önismeret, kommunikáció, stressz- és konfliktuskezelés, a mentális jóllét, ellenállóképesség, rezilienca fejlesztése, együttműködés, kapcsolatok folyamatosan változó aspektusai.

Ismerd meg mélyebben

Hont-Gáspár Anita

Preiszinger András
tanácsadó-tréner, coach, pszichológus WÉK facilitátor

Kiemelten fontos számára, hogy értse a miérteket: lássa, milyen célok és igények mentén, milyen fókuszpontokra és helyzetekre való figyelemmel valósuljon meg egy-egy fejlesztés. Nála biztosan nincs két egyforma képzés. Széles módszertani repertoárból választja ki az adott témához és csoporthoz leginkább illeszkedő fejlesztési elemeket.

Preiszinger András

Stiber Vivien
tanácsadó-tréner, coach, WÉK facilitátor

Munkája során könnyed előadói stílusára és empatikus készségeire támaszkodik, amik élményszerűvé teszik a vele való együttműködést. Hisz a rugalmasság erejében és a folyamatos fejlődésben. Főbb szakterületek, ahol otthonosan mozog: önismereti, stressz és konfliktuskezelési, érzelmi intelligencia tréningek, önbizalom-építés, asszertív és erőszakmentes kommunikáció, időhatékonyság, motivációs tréningek.

dr. Stiber Vivien

Tóth Judit
tanácsadó-tréner, coach

A tréningek hangulata, a résztvevőkkel való közös munka, az ügyfelekkel való közös gondolkodás visszahívta a tréneri szakmába. Hisz abban, hogy mindenki akar és képes fejlődni, sikereket elérni. Számára a sikert a tréningrésztvevői, megbízói sikere jelenti, aminek elérését ő „a pálya széléről, a kispadról támogatja”. Főbb szakterületek, ahol otthonosan mozog: kommunikáció minden formája: prezentáció, ügyfélkommunikáció, visszajelzés, asszertivitás, együttműködés, konfliktuskezelés, önszervezés-időgazdálkodás.

Tóth Judit