Csapatunk tagjai: Argalász Attila

Mi hozott a szervezetfejlesztés/ tréningek világába?

Egykoron tanári pályára készültem, aztán egy kacskaringóval hivatásos katonaként kerültem kapcsolatba a felnőttképzéssel, kiképzéssel, majd oktatással foglalkoztam. Időközben lediplomáztam pszichológusként, majd szakpszichológusként és az egyéni konzultációk, illetve tanácsadás élményein keresztül bővült a fejlesztő munkával kapcsolatos palettám. A szervezetfejlesztési programok, projektek, képzések, tréningek nagyszerű alkalmat kínáltak számomra, hogy fent említett tapasztalataimat új keretek között gyakoroljam és fejlesszem tovább. A versenyszférában 2005 óta dolgozom, több, mint 70 cégnél fordultam meg trénerként, coachként, illetve szakpszichológusként.

Mikor érzed magad boldognak a munkádban?

Amikor beszippant az itt és most és a kapcsolódás élménye a résztvevőkkel. Amikor azt élem meg, hogy közösen valami értékeset, hasznosat teremtünk, olyat, ami az életünket, hatékonyságunkat, boldogulásunkat segíti.

Mikor érzed magad boldognak a munkán kívül?

Szintén akkor, amikor jelen tudok lenni tudatosan és agyalásmentesen legyen ez játék, improvizációs színház, kertimunka, családi program vagy egyéb értékes én-idő.

Mi a te erősséged a GD csapatán belül?

Erősségemnek érzem az intuitív alkotóerőm, szeretek kidolgozni, „testre szabni” képzési, fejlesztési programokat, folyamatokat. A munkám a hobbim is, ezért képesnek tartom magam a folyamatos megújulásra, szeretem élvezettel végezni azt, amivel foglalkozom.

Szerinted mi a jó a GroupDynamics-ban? (Megjegyzés: akár mint csapatban, akár mint cégben.)

A pandémia időszaka mutatta meg számomra a cég és a csapat legnagyobb erényeit. Ezeket egy kulcsszóba sűrítve így jellemezném: a reziliencia. Kicsit kibontva; abban a két évben megtapasztaltam a csapat tagjaiban az egyéni lelki megküzdés képességét, az alkotó innovatív energiák jelenlétét, a magas szintű érzelmi intelligenciát úgy az ügyfelek, mint egymás irányában. Meglepően erős változtatási, önfejlesztési képességet éltem meg a nehézségek közepette. Azt látom, hogy erősebb, képességekben gazdagabb és ellenállóbb lett a csapat és a cég, ami számomra nagy érték.