fbpx

Filozófiánk

Reziliens csapatokat, egyéneket és szervezeteket fejlesztünk.

A gyorsuló technológiai fejlődés, a kiszámíthatatlan piaci, gazdasági és társadalmi környezet újabb és újabb kihívások elé állítja a vállalatokat és a vállalatok munkatársait egyaránt. Ebben az új korban az innováció, a kreativitás és a gyors alkalmazkodás lesznek azok a tényezők, amelyek versenyben tartják a cégeket, eldöntik, kik állnak az élre, és kik lesznek azok, akik lemaradnak.

Az újabb és újabb kihívásokra a válaszok nem stratégiai, de nem is egyéni szinten születnek. A jövő szervezeti alapegysége a csapat lesz, hiszen a gyorsuló fejlődés ütemével az egyén már nem képes egyedül, önmagában lépést tartani. Egy hatékonyan működő csapat magában hordozza az innováció, a komplex problémamegoldás és a szerteágazó szakértelem olyan potenciálját, mely gyors és megfelelő válaszokat nyújthat az új kérdésekre, a piac kihívásaira.

Csapatban dolgozni – minden előnye ellenére – nem magától értetődő dolog.

A hatékony csapatműködéshez szükség van számtalan olyan egyéni készségre, személyes és személyközi kompetenciára is, melyek segítik a csapat tagjainak egymásra hangolódását, és kialakítják azt az inspiráló légkört, melyben a csapat valóban újat alkothat.

Mindemellett a csapatnak szervezeti beágyazottságra is szüksége van az optimális működéshez. Az emberközpontú vállalati kultúra, a valódi felhatalmazás és a támogató vezetés adják meg azt a szükséges keretet, melyben ember és csapat egyaránt kiteljesedhet.

Mi a GroupDynamics-nál azért dolgozunk, hogy az ember, a csapat és a szervezet egyaránt önmaga legjobb változata lehessen, egyéni és csapatdiagnosztikai, készségfejlesztési és szervezetfejlesztési eszköztárunk a tréningektől az egyéni team és group coachingon át a szervezetfejlesztési tanácsadásig mind azt a célt szolgálja, hogy sikerre vezessük partnereinket most, és a jövő útvesztőiben egyaránt.