Csapatunk Tagjai: Mismás Éva

Mi hozott a szervezetfejlesztés/tréningek világába?

Én vagyok az, aki gyerekkorában előszeretettel játszott „tanítósat” a babáival. Ez a tanítani- és tanulni-vágyás nem múlt el. Egy friss francia bölcsész és tanárdiplomával a zsebemben nagyon gyorsan a felnőttképzésnél kötöttem ki. Habár jómagam nem trénerkedem, de ezen kívül már mindent kipróbáltam, ami a szervezetfejlesztéssel, a tréningekkel, a felnőttképzéssel kapcsolatos. Lassan harminc év távlatából is szeretem…. szeretek megoldást nyújtani problémákra, azon agyalni, hogyan lenne jó, hogyan tegyem érthetővé és elérhetővé, ami valóban fontos, ami előre visz, hogyan fejlődhetünk együtt. 

Mikor érzed magad boldognak a munkádban?

A life-long-learningben hiszek. Gyakorlom és teszek azért, hogy más is részt vegyen ebben az értékteremtésben. Ha ez sikerül, bármelyik szinten is, akkor boldog vagyok. 

Ha kérdéseimmel előre tudtam valamit lendíteni – legyen szó akár személyes, akár vállalati elakadásról –, ha válaszaim segítenek a megoldásban, ha ötleteim újabb gondolatokat vetnek fel. Ha én is tanulhatok ügyfeleink igényei által – az a legjobb.

Mikor érzed magad boldognak a munkán kívül?

Egyensúlyban lenni magammal és a környezetemmel, az mindig feltölt és egyben megnyugtat. Reggeli séta a Duna parton … megfizethetetlen.

Mi tartasz erősségednek a GD csapatán belül?

Megpróbálom összetartani ezt a remek kis csapatot: egy biztos pont vagyok, akitől mindig lehet kérdezni, megpróbál mindenre válaszolni, mindent észben tartani, mindent megoldani, mindig megtalálni a közös nevezőt. 

Szerinted mi a jó a GD-ben?

A tökéletességre törekszünk: az ügyfél számára legjobb megoldás megtalálására, a fejlesztési folyamatban résztvevők kiszolgálására – és ez nem csak az elégedettséget jelenti, hanem azt is, hogy valós tudással, tenni-akarással induljanak el, saját, csapatuk és vállalatuk fejlődése érdekében. Fontos számunkra az is, hogy ügyfeleink azt érezzék számíthatnak ránk, ezért mindent megteszünk.

Őszinték vagyunk egymással és ügyfeleinkkel is– néha kíméletlenül. Hisszük, hogy ez egy fontos lépcsőfok a bizalom megteremtésében, hiszen csak így tudnak igazi partneri kapcsolatok kialakulni.