Dicsőségfal

Had’ mondjak köszönetet két kedves ügyfelemnek, akikkel valóban öröm együtt dolgozni – bízom benne, hogy magukra ismernek.

Hosszú hónapok óta szorgoskodunk már együtt. Bár ritkán találkozunk személyesen, a kommunikáció is leginkább e-mailen, néha telefonon történik, mégis …. mindenki tudja a feladatát; tudjuk, mit várhatunk a másiktól; egyikünk sem szégyell segítséget kérni; merünk és tudunk kérdezni egymástól; merjük megosztani a problémákat (anélkül, hogy bárkinek összeszorulna a torka); megoldásokat keresünk együtt, olyan igazi – tréning-nyelven szólva – nyertes-nyertes helyzeteket kutatva és mindezt remek hangulatba burkolva.

Szóval, ezennel ünnepélyesen is elfoglaltátok a legfelső helyet a GD dicsőségfalán (bár tudom, ez aprócska plecsni a megtisztelő „legjobb munkahely” cím mellé). Gratulálok! Legyen ez az én ajándékom mindkettőtöknek – születésnap ide vagy oda! :)

Kívánok mindenkinek hasonló üzleti kapcsolatokat a közeli és távoli jövőben.

2 comments

  1. Zoli says:

    Koszonom a megemlekezest, s valaszul -bar ettol fuggetlenul- ezennel megajandekozlak a “Legjobb treningkapcsolattarto” cimmel, barhogy is kell helyesen leirni. :)

    Viseld meltosaggal! :) Es tovabbra sincs lazsalas! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..