Alkotóműhely

Kedvenc évszakom, a nyár beköszöntével egyre kevesebbet csörög a telefon, fogyatkoznak az e-mailek, és naptárjainkat is gyakrabban színesítik a szabadnapok, mint a tréningek.

Bár nagyon szeretem a szakmánkat, mégis jó egy kicsit megpihenni, és másik kedvenc elfoglaltságunknak a fejlesztéseknek szentelni az időt.

Ezzel nem vagyok egyedül. Ahogy most körülnézek az irodában, látok néhány gondolkodásban ráncolódó homlokot, néhány munka alatt sistergő klaviatúrát, és mindjárt felharsan az a mondatkezdés, amit ilyenkor a leggyakrabban hallok: “Azt találtam ki…”

Izgalmas ez az időszak: az ebéd utáni kávézások egyre gyakrabban alakulnak át spontán brainstorminggá, gyűlnek az ötletek módszertanban és témákban, és néha egy-egy beszélgetés izgalma elfeledteti velünk, hogy beesteledett.

Így történt ez a múlt héten is. Az ötlet, ami kipattant egy megbeszélés alatt annyira magával ragadó, hogy szinte pihenni sem engedett a hétvégén: befurakodott a főzésbe, a takarításba és a baráti beszélgetésekbe, kiugrasztott éjjel az ágyból, és velem keverte a reggeli kávémat.

Nehéz nem világgá kiáltanom, hogy mi az, mégis, talán megbocsátja nekem a Kedves Olvasó, ha egyelőre nem teszem.

Ősszel, egy teljesen új, kidolgozott koncepció formájában itt fog tündökölni a honlapunkon, ígérem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..